Slik Bruker Du En Pepper Grinder

Pin

Forfatter: | Sist Oppdatert:

Pepper grinders brukes til å lage nybakket pepper til bruk i matlaging og krydder mat. Pepper grinders arbeid ved bevegelse av to metallhjul som gjør at de piskekornene som passerer gjennom hjulene, blir slipt. Mange kokker og kokker foretrekker å bruke pepperkvern til å lage fersk pepper når de lager mat fordi de tror at nybakket pepper har en overlegen smak.

Peppermølle

Trinn 1

Fyll peppermølle med friske peppekorn . Pepperslipere er vanligvis konstruert med slipemekanismen på toppen og beholderen som holder pepparkornene i grinderen i bunnen. Finn den delen som skruer ut for å aktivere pepperkornbeholderen å åpnes slik at peppekornene kan helles i pepperkvernet. Skru av denne, åpne kvernen og fyll beholderen til toppen med pepperkorn. Bytt lokket tett.

Trinn 2

Hold pepperkvernen i en hånd flere inches over maten du ønsker å krysse.

Trinn 3

Vri pepperkvernen med en hånd mens du holder den med på den annen side å male pepparkornene. Mens du vrider pepperkvern, faller bakken pepper fra bunnen av pepperkvernen på maten under. Stopp vri når du er fornøyd med mengden pepper du har bakken.

Trinn 4

Rist pepperkvernet flere ganger for å fjerne overflødig pepper fra bunnen av kvernen. Plasser pepperkvern i nærheten for enkel tilgang.

Pin