Hvorfor Kan Du Ikke Ta Medisin Med Kangen Water?

Pin

Forfatter: | Sist Oppdatert:

MLM Review, et nettsted utviklet for å gi bedriftsrevurderinger, sier at den japanske foreningen for forebyggende medisin for voksen sykdom anser selskapet som produserer Kangen vann for å være leder innen vannrensing. Med fordeler som avgiftning, forbedret fordøyelse og bedre hydrering, er det lett å se hvorfor. Kangen vann er imidlertid en del av helsemessige fordeler.

Beskrivelse

Kangen vann produseres i en maskin som gjør pH-nøytral vann i alkalisk vann av sender strøm gjennom det for å skille vannmolekylene. Det sure vannet blir drenert fra maskinen, og brukerne er igjen med fersjonisert drikkevann. Kangen vann kan produseres i en rekke pH-er. Vanligvis begynner folk med et pH-nivå på 8,5 og jobber opp til 9 eller 9,5 om noen få uker. (Vanlig vann har en pH på 7.)

Fordeler

Dette ioniserte vannet gir en rekke helsemessige fordeler. Menneskekroppen fungerer best når pH-nivået er på eller nær nøytralt. Fettemat og usunn livsstil har imidlertid en tendens til å få de fleste amerikanere til å lene seg mot siden av å ha for mye syre i kroppen deres. Kangen-vannets alkalitet bidrar til å nøytralisere denne overfloden av syre, slik at kroppen kan detoxere og opprettholde en sunn pH. Videre har ioniserte vannmolekyler en tendens til å klumpe sammen i mindre klynger (mikroklustring), noe som gjør dem lettere absorbert på mobilnivå. Dette gjør det lettere for blodet å transportere vann og næringsstoffer til kroppens celler.

Surhet og mikroklustering

Reseptbelagte medisiner er konstruert for en mage med et pH-nivå på 1,8. Fordi Kangen-vann er spesielt mer alkalisk enn vanlig vann, endrer dets tilstedeværelse magenes surhet. Dette kan påvirke måten kroppen håndterer visse medisiner på. I tillegg til dette kan mikrokutslingstendensen til Kangen-vann føre til at kjemikaliene i medisinen blir brakt raskere enn det som er beregnet.

Forsiktig

På grunn av disse faktorene, bør du unngå å drikke Kangen vann 30 minutter før eller etter å ha tatt reseptbelagte medisiner. Lignende forholdsregler bør brukes på over-the-counter medisiner. Disse begrensningene gjelder ikke for vitaminer og andre naturlige kosttilskudd.

Ufullstendig forskning

Fra og med 2010 er forskning om samspillet mellom Kangen-vann og reseptbelagte medisiner minimal. Videre studier kan avsløre mer informasjon om hvordan Kangen vann påvirker kroppens behandling av medisinering.

Pin