Hva Er Fordelene Med Mineralbad I Varme Kilder?

Pin

Forfatter: | Sist Oppdatert:

Mineralbad og varme kilder er naturlige vannkilder som er fulle av mineraler. Ingen vet hvorfor disse minerallommene dannes, eller hvorfor temperaturen på disse badene er høyere enn de fleste andre vannkilder. Mineralbad har blitt brukt i tusenvis av år for å lindre helseproblemer og som en måte å slappe av. Soaking i et mineralbad har faktisk flere fordeler.

Mineralbad og varme kilder har blitt brukt i tusenvis av år for å fremme helse.

Muskuloskeletale problemer

Ifølge dr. Andrew Weil, bløt i en varmfjærbeholder hjelp med mange muskel- og skjelettproblemer, for eksempel leddmaling, muskelmasse, vevskader, leddgikt og leddskader. Den kinesiske og japanske har brukt varme kilder til å håndtere disse problemene for hundrevis, om ikke tusenvis av år. Den største fordelen med mineralbad for dette problemet kommer fra den varme temperaturen på vannet, som beroliger vondt muskler og fra mineraler i vannet som suger inn i huden. Mineralene virker som stimulerende for de naturlige kroppsprosessene.

Høyt blodtrykk

Ifølge Dr. Andrew Weil kan mineralbad også lette høyt blodtrykk. En del av denne fordelen kommer fra den forbedrede sirkulasjonen som tilbys av fjærene. Økt sirkulasjon kommer fra temperaturen på fjærene og fra omrøring av vannet som ofte er tilstede i mineralbad.

Eksem

Eksem er en hudtilstand som er identifisert av kronisk tørr og flakket hud. Regelmessige bad i mineralvann og varme kilder kan angivelig redusere eksem symptomer. Det største mineralbadet i verden, Dødehavet, besøks av tusenvis hvert år for å redusere eksemsymptomene, samt å behandle mange andre hudsykdommer og interne problemer.

Nasal Congestion

Mineralbad og varme kilder har vanligvis et høyt svovelinnhold. Dette kan hjelpe individer med nasal opphopning. Dr. Weil mener at soaking i mineralbad kan avlaste mange nasalbelastningssymptomer som de som oppstår i allergi lider eller noen med kronisk brystkongestrøm.

Sirkulasjon

Mineralbad har vanligvis et høyt natriumbikarbonat og kalsiumprosent i vannet . Nærværet av disse mineralene i vannet er rapportert å ha en god effekt på sirkulasjonen i kroppen. Vannets temperatur kan også påvirke sirkulasjonen i kroppen. Redusert tyngdekraft i vannet hjelper også til å stimulere blodstrømmen.

Fordøyelse

Ifølge Dr. Weil kan soaking i saltvann ha en innflytelsesrik effekt på fordøyelsen av mat. Saltinnholdet i vannet oppfordrer kroppens naturlige funksjon til å fordøye mat. Det er ukjent hvorfor denne prosessen oppstår, men mange kilder, for eksempel Mineral Essential Skin Care, identifiserer fordøyelsesfremmende egenskapene til mineralbad.

Fibromyalgi

Vanlige soaker i mineralbad og varme kilder kan også forbedre fibromyalgi symptomer. En studie som ble rapportert i Rheumatology International i juli 2007 ("Kostnadseffektiviteten til spa-behandling for fibromyalgi: Generell helseforbedring er ikke gratis" av TR Zijlstra et al) skisserte den økte komforten hos fibromyalgipatienter som tok regelmessig avløp i varmt svovelbad.

Pin