Slik Pleier Du Å Moonstone Smykker

Pin

Forfatter: | Sist Oppdatert:

For århundrer er månesten, en naturlig forekommende edelsten som tilhører feldsparfamilien, blitt verdsatt av gullsmedere for sin perleformede gjennomskinnelse. I motsetning til diamant er månesten en relativt myk stein, rangert en "6" på Mohs skalaen. Det er utsatt for både riper og brudd hvis det ikke håndteres nøye. Omsorg for månestensring, halskjede eller armbånd vil love år med skjønnhet og glede fra denne spennende steinen.

kreditt: VvoeVale / iStock / GettyImages Slik bryr du deg om Moonstone Smykker

[things_needed_1]

Daglig pleie og omsorg Lagring

Fjern dine måneskinns smykker når du deltar i sport, housecleaning, hagearbeid, flytting av tunge gjenstander eller andre aktiviteter som kan utsette det for risiko for støt og riper.

Vær spesielt forsiktig så du ikke eksponerer månestenens smykker til housecleaning produkter. Slipende rengjøringsmidler, slipekluter og syrer kan kjedelig månesten. Produkter som inneholder blekemiddel kan grop eller misfarge mange edle metaller.

Velg en smykker boks med filtfôr og -rom for å holde edelstenene rørende og gnidd mot hverandre for å minimere risikoen for riper.

Wrap hver del av månesten smykker i klut eller følte for ekstra beskyttelse.

Bruk alltid måneskinnsmykker når du ikke har på seg det for å minimere risikoen for riper.

Rengjør Moonstone-smykker

Velg en mild kommersiell, ikke-syre

Soak smykker i rengjøringsløsningen i 2 til 5 minutter.

Rør forsiktig og fjern steinen fra løsningen.

Forsiktig forsiktig det tørker med en veldig myk klut (som for eksempel solgte for briller).

Tips

  • Vurder rengjøringsringer minst en gang i uken. Oppvask og rengjøring av såper, håndkrem og vanlige kroppsoljer kan bygge opp på ringene veldig raskt.

    Hvis månestenen din er blitt matt eller viser synlige riper, må du spørre gullsmeden om å polere det for å gjenopprette glansen.

Pin