6 Ingredienser Til Ditch I Rengjøringsprodukter

Pin

Forfatter: | Sist Oppdatert:

Ren er ikke alltid en god ting. Mens det kan virke sunt å regelmessig rense hjemmet, kan det du setter på med, faktisk skade din helse. Her er 6 ingredienser til grøft i rengjøringsprodukter:

kreditt: Unsplash

  1. Ammoniak - Vanligvis brukt i den berømte blå glassrengjøringen, er det en favoritt for å sikre strekkfrie resultater på overflater. Dessverre er det ikke så bra for noe annet enn det - og kan forårsake all slags irritasjon i øynene, huden, halsen og lungene. Men vær ikke bekymret, det er fortsatt mulig å oppnå strekkfrie resultater med et giftfritt produkt som Murchison Hume Glass Cleaner.

  1. Blek - Dette er trolig det første som kommer til å tenke for mange av oss når Vi tenker på kjemiske rengjøringsmidler. Blekemiddel er svært korroderende, noe som betyr at det lett irriterer øynene, huden og lungene (se en trend ennå?). En ikke-giftig rengjøringsmidler som Murchison Hume Multi-surface Cleaner vil holde både bakterieverdiene i hjemmet ditt og helserisikoen din er lav.

  1. Formaldehyd - Et sannsynlig humant kreftfremkallende middel (kreftfremkallende middel), vil du ha å fjerne formaldehyd. Den finnes i vanlige husholdningsartikler som møbelpolish og klesvaskfjernere, og det kan til og med krype opp i hudkrem og kosmetikk - eek!

  1. Sulfater - Sulfater er det som ligger bak disse smørene i alt fra oppvaskmiddelet til tannkrem, og de er kjent for å være harde - aka tørker ut huden din altfor lett. Gjør dine hender en tjeneste og velg en sulfatfri oppvaskmiddel som Puracy Dish Soap.

  1. Syntetiske dufter - Notorisk funnet i tørketrommelark, syntetiske dufter og parfymer er sannsynligvis en av de verste ting du kan belegge klærne på (og kropp). En mer naturlig måte å få klærne til å lukte frisk og tørke på, er med ulltørkerballer og noen få dråper lavendel-essensiell olje.

  1. Ftalater - Vanligvis brukes phthalater som bærere for dufter - Du finner dem i alle slags kjemiske rengjøringsmidler som deodorisatorer, vaskemidler og mykemidler. Den enkleste måten å unngå phthalates er å velge duftfrie produkter. Hvis du savner duften, kan du alltid legge til noen dråper essensiell olje (som grapefrukt) til noen av dine giftfri rengjøringsprodukter.

Mistet vi noe? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Pin