Slik Gjør Du Øyefargen Din Mørkere

Pin

Forfatter: | Sist Oppdatert:

Det er bare noen få metoder tilgjengelig for å mørkere øyenfarge. En populær og ganske enkel måte å mørke øyet på er å bruke kontaktlinser. Å bruke kontaktlinser til mørkere øyne er midlertidig, og det gir individer tid til å bestemme om de ønsker å fortsette å ha kirurgi for å endre fargen på iris. Kirurgi er vanligvis en siste utvei og brukes av de med to forskjellige fargede øyne eller mangel på øyenfarge, selv om det er et kosmetisk alternativ.

En optometrist er personen som ser for å endre øyefarge. Linsesalg bør utstedes av en øye lege.

Besøk lege for å få en kontaktlinser. Dette er nødvendig i henhold til amerikansk lov for personer med nedsatt syn eller de som ønsker å kjøpe fargede kontaktlinser som ikke har behov for korrigerende linser.

Midtdelen av kontaktlinsen er klar for synlighet.

Plasser en forsterket eller farget kontaktlinse over iris for å gjøre det mørkere. Forbedrede toner gjør vanligvis den allerede eksisterende øyenfargen en skygge mørkere. Pearlescent linser faller også i denne kategorien, og de legger gnist i øyet.

Objektiver kan brukes til teatralske formål.

Legg en fargelinset kontaktlinse over irisene for en enda større endring i irisfargen. Fargetoner er mer solide nyanser som helt kan forandre øyenfarge. Det finnes en rekke fargetoner å velge mellom. Kostyme kontaktlinser er i kategorien fargetoner, og disse er linsene som ser veldig slående ut og brukes ofte i filmer eller forestillinger.

Pin