Hvordan Kle På Å Minimere Stor Mage

Pin

Forfatter: | Sist Oppdatert:

Hvordan kle på å minimere stor mage. Fashions kan endres, men utseendet som passer best til kroppstypen vil alltid tillate deg å kle med tillit. Noen få enkle mote-tricks kan minimere bukbukken og gjøre fret over midseksjonen din til en fortid.

Kjole for å minimere stor mage

Trinn 1

Konsentrere deg om å bruke klær for å rette oppmerksomheten vekk fra magen og mot overkroppen og bena. Tilpass halsen din eller velg topper med mønstre eller broderi over brystene.

Trinn 2

Velg bukser med et smalt eller avsmalent bein. Flatfront, side og bak glidelåser vil utfylle figuren din, mens lommer, puter og stramme bukser bare vil trekke oppmerksomheten på midterdelen. Leggings og bøylebukser er flotte, forutsatt at de ikke er for stramme.

Trinn 3

Velg fulle skjørt som ikke samles i midjen. Rett eller slank skjørt vil begrense silhuetten på underkroppen din, noe som skaper illusjonen om at din overordnede linje er slankere.

Trinn 4

Bruk slitestyler og gensere; De er smigrende, men romslige. Velg firkantede formede jakker, da de er romslige og dekker magen.

Trinn 5

Se etter sjenerøse kjede kjoler som lager en kolonne linje fra skuldrene til underbenet. Denne stilen gir en illusjon om at formen din er mer lineær.

Trinn 6

Unngå en klærkombinasjon som definerer midjen din, inkludert belte- eller snorutseende.

Pin